tisdag, maj 29, 2007

Störning

Det jag förbannat mig mest över den senaste tiden, om än lite avmätt och sömngående, är diskussionen om den förmodade bloggdöden. Det är tonläget som är störigt förstås. Gamla medier/journalister som känt sig hotade av nya medier/journalister och nu tror sig ha avgått med segern i det stora slaget om framtiden. Nyliga exempel: Susanna Popova i SvD och en kort triumferande notis av Mårten Blomkvist i DN om att bloggen kan gå och lägga sig.
Martin Jönsson tar ned diskussionen på jorden.
Snarlikt: Promoe har gjort en låt som heter "Murder Murdoch" som handlar om att han inte gillar, just det, Rupert Murdoch och MySpace, och så vidare. Rappare som är vana vid gamla medier känner sig hotade av nya medier och de rappare som kommer på köpet, alltså. Behöver jag påminna er om att Promoe på 90-talet var med att göra låten "I hate CDs"?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vad gillar egentligen Promoe?

5:04 em  
Blogger Jacob said...

Jag vet att han gillar George Lucas THX 1138 och om vi ska tolka hans texter självbiografiskt, och det ska vi väl, gillar han även "meditation and peace, red lentils, chick peas" samt "good workout, good sleep, more sunshine, light breeze".

3:46 em  

Skicka en kommentar

<< Home